^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

1st time aku join segmen Bro Ben....:)


hohoho....actually aku agak blur nak tulih aper dalam entri nih....

sekarang nih aku tgh pk maner baju sukan aku yg warna OREN...
pasal esok ader larian 1 murid 1 sukan 1 malaysia kat sekolah aku....
ehhhh bukan kat sekolah aku jer tau larian tuh...
satu malaysia ok !
kalo ikut kan senarai tugasan guru2 yg diberi hari tuh...
nama aku xder...
cikgu yang tak terlibat ngan tugasan kena lari ngan pelajar2...
aisssshhhh~
lari balik rumah boleh x???
hahhahhahha
owh kenapa aku sibuk2 cari baju sukan OREN....??
sebab x boleh pakai baju sukan KUNING....
kenapa x boleh pakai baju sukan KUNING??
hahahahaha...
bukan x boleh la...
dah arahan pakai baju sukan OREN...
X kan aku ngada2 nak pakai baju sukan KUNING plak...
hehehehe....

owh aper aku merapu2 nih....






aper lagi JOM GEGAR sama2...
kalo korang nak join gak segmen ni, sila tekan header kat atas tu tau !

sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: aku tengah layan KEMUNCAK IMAM MUDA....Imam Muda Nazrul =p

14 comments:

  1. Ai! Datang bertandang dari blog abg ben. Jom gegar2 blog sy lak, hehe..
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  2. saya terjah dan gegar selepas kamu gegarkan dunia blog saya :)

    ReplyDelete
  3. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  4. hi nice to meet u :) sy follow kmo yer ...

    ReplyDelete
  5. Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  6. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  7. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  8. Gegar sini n FOLLOW...Gegar Ucu ye

    ReplyDelete
  9. Halu... Gegar!!! hehe http://akubecerita.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  10. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  11. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete