^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Thursday, July 21, 2011

breakfast saya hari ini: guna jari pon boleh ;)

salam all...semalam time aku dalam perjalanan nak balik ke rumah...adik aku message...katanya mak aku persan suruh beli roti n telur kat kerdai...kat kedai, time belek2 roti ternampak kaya...ttiba terasa nak makan roti bakar.....so, belilah kaya tuh...

pandan kaya n roti gardenia....

so, pagi nih....apa lagi...aku pon melaksanakan hajat yang terpendam.....

terliur aku tengok kaya tuh....

roti bersedia untuk di bakar....

roti bersedia untuk ditelan oleh aku....

hehehe...hari nih aku breakfast ROTI BAKAR BERINTI PANDAN KAYA tapi ttiba tekak rasa nak makan nasi lemak plak....errrkkkk~


sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: malam nih ada live x kat tv harimau malaya vs chelsea?....dengarnya pemain malaysia kali nih yang bbakal diturunkan adalah dari skuad harimau muda.....x kesahlah....x sabar nak tengokkkkkkkkkkkkk...ada live x?

9 comments:

  1. roti bakar majerin+susu pon bestttt ;D

    ReplyDelete
  2. hukhuk...blik sarawak xjmpa gardenia dah..hari tu pn angkut 1 kotak roti gardenia..terliur gak tgk roti tu..haha...

    ReplyDelete
  3. nasib baik bukan gardenia butterscotch!
    hehe..

    ReplyDelete