^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Friday, July 22, 2011

dating wif budak 2 Cerdas...makan durian ;)

salam all...taip laju2 pasal aku kena g sekolah nih...malam nih aku tidur kat sekolah pasal budak2 scout ada camping....alkisah perbualan aku ngan student aku pada hari rabu, 20 julai arituh:

Khadijah: cikgu, jom makan durian...
cikgu Nadirah: makan durian???....kat mana?
Marahaini: kat belakang surau...

aku mmula nak percaya x percaya jer diorang nih bawa durian pergi sekolah....tapi ikut jugaklah diorang pergi belakang surau tuh....<----- SIGN OF APPRECIATION itu penting ok !

cikgu Nadirah: sapa yang beli durian nih?
Mazuzil: kiterorang, dua 5 ringgit
cikgu Nadirah: macammana nak kopek durian nih?
Atasha: tak payah cikgu..orang tu dah kopek kan dah...

semangat budak2 kelas aku beli durian....diorang letak durian tuh dalam paper bag guni....pastu durian tuh sempat jugak singgah kat kelas 2 Cerdas 2, 3 jam kot....dasyat ! dasyat ! dasyat ! ....so, let's enjoy da pic during da memorable day ;)

terliur tengok isi durian nih ok !

ain n wani yang malu2....mazuzil paling semangat mengopek durian ...

sakinah dan atasha--->hantu durian...


gang malu2 depan kamera...


yeah ! saper x suker makan durian sangat rugi ok !
v
v
v

v
v

v
v
v

v
v
v

durian dah selamat masuk dalam perut !

sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: yeah ! minggu nih camping beramai2..selain bbudak scout, bbudak krs n pbsm pon camping gak...aku suka...ada gang tdo malam ;)

4 comments:

  1. tak mkn durian..anti durian..huhuhu

    ReplyDelete
  2. semgt cikgunyer makan durian yer..gagaga

    ReplyDelete
  3. sedapnya tengok tapi sayang ai tak suka durian..

    ReplyDelete