^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Thursday, June 30, 2011

# Spontaneous Thursday : 1

CIKGU BARU POSTING: tahun pertama ke mengajar?
CIKGU NADIRAH: eh takla.....dah nak masuk tahun ketiga dah....
CIKGU BARU POSTING: laaaaaaaaaa.....ingatkan fresh gradute tadi....
CIKGU NADIRAH: =) ;) =) ;) =) ;)

ini adalah dialog spontan yang berlaku antara aku dengan cikgu yang baru posting kat sekolah aku semalam....dia dengan spontannya bertanya....maka, aku dengan spontannya tersipu2 disitu...LOL !

9 comments:

  1. yg pnting same2 mengajar/mendidik ank bangsa yeahhhh11!!!! (^___^)

    ReplyDelete
  2. hakhak..wahh...tp kalau tgk didi mmg mcm cikgu baru..masih muda gitu...no wonder la kot org tny mcm tu....1st niesa tgk blog didi dulu pn ingt didi cikgu pelatih a.k.a bakal cikgu..haha..

    ReplyDelete
  3. hihi muka u inesen sgt kut =P

    ReplyDelete
  4. igtkan student tadi hehe..serious tak sangka pun dulu dd ni cikgu tau..comel sgt cikgunya! ;)

    ReplyDelete
  5. mesti muka muda nie.. hihihi jom lihat spontaneous thursday

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan,
    Dah cikgu comel kan?!! nasib baik tak pakai uniform macam student.

    ReplyDelete
  7. HAHA , sebenarnye di cikgu baru tu nak cover .
    Die nak cakap , 'ehhh mude nye cikgu sorang ni , dahh laaa kecik kecik je , comel gituuu !'

    HAHA :D

    ReplyDelete