^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Wednesday, August 24, 2011

# Rabu Kedu : 9

Rabu Kedu adalah perkataan baru yang menggantikan Wordless Wednesday....*apsal skema sangat ayat aku nih?*
















sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: ada x sesaper yang boleh ajar aku macam mana nak buat entri auto publish???ttiba terpk nak buat sebab nantikan nak cuti raya seminggu...kat kampung xder line internet...kater rayer...mestilah nak g kunjung mnngunjung kan...acecece..yer jer aku..kang dok melapok depan tv jer 28 jam....aiissshhhh~

6 comments:

  1. haha.. banyak nya kuih..

    auto pub tu ada option nyer wktu kita tulis entry..
    kat bawah kotak yg kita tulis entry tuh, ada post option kan, situ bleh set masa dan date.. :D

    dah abis tlis entry, set masa, then publish post.. :D

    ReplyDelete
  2. waa... byk wat kuih...


    jom join GA di sinie =>
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete
  3. Omak ai. Banyak tul kuih raya. Ni nak jual ke atau untuk open house raya nanti? Hehe. ^^

    ReplyDelete