^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Thursday, October 27, 2011

^^Andai Ini Mimpi Indah^^

salam all...korang nak tau x?aku dah jatuh CINTA !!!!!!....serius !!!!...jatuh cinta dengan karya n suara ENCIK MIMPI.....saper plak nih.....???alkisah, smlm smbil2 aku tanda paper sivik student aku, aku gedik2 bukak youtube n search lagu yang orang kater kesinambungan lagu CINTA MUKABUKU-najwa latif tuh...n...cuber korang teka aku jumpa aper???....
.
.
.
.
.
.
.
.
yeah...exactly rite !...aku jumpa la video tuh kan....n video2 yang lain....mmmm, dipendekkan cerita mamat yang nyanyi lagu tuh dia ada blog jugak la....dia nyanyi, main gitar n letak dalam blog dia....dia nyanyi lagu yang dia buat sendiri + lagu artis lain + lagu artis lain yang diubah liriknya pon ader.... n i luv all...;) ...gedik ko dd ! malam tadi aku explore blog dia + dengar hampir semua lagu2 yang dia nyanyi...uisshhh tbantut kerja2 aku seketika but still siap ok !..suara dia sedap, karya dia best but he did not expose his face---super duper cool ;) keep it up ENCIK MIMPI ;p

maka korang, sila terjah blog dia di SINI n like facebook dia di SINI

n kat bawah nih adalah one of his song yang aku suka ;)




Lirik : Encik Mimpi
Lagu : Encik Mimpi

aku xpernah menyesal mengenali mu
aku xpernah menyesal hadir untuk mu
mungkin itu semua takdir jalan hidup ku
segalanya tlah bermula di saat itu

sedar ku x harusnya mimpikan hati mu
sebelum hatimu benar menginginkan ku
namun ku x bisa menipu rasa jiwa ku
kerna kini aku sungguh mencintai mu

bila ku mendengar merdu suara mu
memanggil-manggil resah nama ku
degup jantung ku mulai berubah
bila kau mulai mengungkap kata rindu
ku xsanggup meluahkan semua
bahwa akulah 'dia'

C/O:
andai ini mimpi indah
biarkan saja gelisah
izinkan terus diriku
menemani kamu

semua cerita kita
ku ungkapkan dalam doa
selamanya..selamanya...

bila kau mulai mengungkap kata rindu
ku xsanggup meluahkan semua
bahwa akulah 'dia'

ulang c/o

andai ini mimpi indah
bawalah aku bersama
andai ini rasa cinta
bawalah aku terbang bersama

andai ini mimpi indah ohh...

-----------------------------------------

dedicate this song to INCHE KO (u know who u r...i guesss)

-----------------------------------------
n i repeat it again n again.....
he is not my boifren.....
but he is d one who make me smile again n again after 5 sorrow years
-----------------------------------------
aku xpernah menyesal mengenali mu
aku xpernah menyesal hadir untuk mu
mungkin itu semua takdir jalan hidup ku
segalanya tlah bermula di saat itu

SOMETIMES AKU WISH TUK JUMPA ORANG SELEPAS KO CEPAT2...
so, for the time being let's make more memories
till da next meet ;)

semua cerita kita
ku ungkapkan dalam doa
selamanya..selamanya...

HIDUP BAIK2 OK ;)
-----------------------------------------
korang pernah x rasa....
korang stuck dalam satu perasaan yang X BRAPER NAK BEST untuk satu jangkamasa yang agak lama...
n after satu jangkamasa yang agak lama tuh...
suddenly, seseorang bawak korang keluar daripada perasaan X BRAPER NAK BEST tuh...
mesti korang akan rasa LEGA giller kan...that's what i feel..

fuhhh...
dan korang mesti pernah dengar or pernah baca

ALLAH X BAGI APA YANG KITA NAK,
tapi
ALLAH BAGI APA YANG KITA PERLUKAN ;)

i believe on it ;)

mesti korang pening2 kan ...
kisah hidup aku agak complicated...
but
i can't reveal all...
hahaha...

sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: my BFF is getting engaged next month...i'm happy for her...chill dd chilll !!! >>> tp TINGTONG jugak sket2...

4 comments:

  1. sedap gak suara dia huhu..baru je tau pasal lagu ni ;p

    ReplyDelete
  2. pastikan die bace ni nuddyra ok...

    ReplyDelete
  3. @PinKy MoMMa saya cari lagu nih kat 4shared sbb ingt dload dalam bentuk mp3..tapi xder la plak....

    ReplyDelete