^klik! klik! klik!^

orang gojes sedang stalker sayer =)....siler tinggalkan jejak anda yer...insyaAllah sayer akan terjah anda kembali ;p

TQ keraner mngikuti sayer ;p

Tuesday, August 14, 2012

iftar 21 ramadhan: wif 3 cerdas 2012

salam.... entry taip laju2...sbb aku ader banyak buku nak di tanda...2 kelas lagi tuh...hahahhaha...arituh blog aku diserang malware....semalam, aku godek2...so rasernyer dah ok la kot...sbb aku dah suruh adik aku n NIESA cuber masuk blog aku tgk ader malware lagi x...rasernyer dah takder...tapi kalo ader, korang bgtau tau !

hari jumaat lepas, aku iftar ngan budak2 kelas aku tahun lepas...almaklumlah tahun nih aku x pegang kelas, so, hanya menumpang kasih ngan budak2 kelas lain jer la...hahahhaa....sadis !....ok malas nak citer panjang2, tengok gambar jer la...

HARI: JUMAAT
TARIKH: 21 RAMADHAN 1433 H, 10 OGOS 2012 M
TEMPAT: RESTORAN HADS, PRIMA SRI GOMBAK
ARTIS YANG HADIR: AMIRUL, FAIZ, ISKANDAR, KHADIJAH, MARAHAINI, SAKINAH, ADIB, HANNAN, FAHMI, DANISH, AZRUL, RAHIM, KAMAL<----rs dah taip semua...
VIP: MUHAMMAD NAJMIE HAKIM a.k.a ADIK BONGSU AKU !

ni faveret adik aku since tahun lepas lagi !

pakej yang ader...tapi aku pon kurang arif pasal tahun nih budak2 tuh yang urus kan....

sebelum berbuka...

ok...nampak x aku dalam gambar tuh...;)

gambar nih fokus kpd rahim n azrul yg x nmpak dalam main pic...

antara yang hadir...thanxQ 4 da invitation...
entry nih kirenyer mggantikan entry tahun lepas yang x dapat dibuat sbb gambar HILANG !!!!!!!....owh luper nak cakap, tahun lepas ader bbuka puasa ngan diorang jugak....kat restoran yang samer jugak....hahahha...xtau la naper diorang suker sangat makan kat ctu....hahahha....bbuka puasa ader, hujung tahun jamuan kelas tak buat plak....hahahahha...macam2....layannnnn~

sokSEKsokSEKpndgKIRIpndgKANAN: aku tengah JAKUN ngan picture grid yang baru diinstall kat tab aku...semua gambar nak digabung2....hahahahah....EXCITED !

4 comments:

  1. Selamat hari raya didi!hehehe..malware tu dh hilang..patut la lawa je gmb tu digabungkan..best!

    ReplyDelete
  2. malware dah tak ada
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. ayu kawan baru kat sini ;-)..salam aidilfitri ;-)

    ReplyDelete